Althaea

Acticoa

Barry Callebaut – wereldleider in chocoladeproducten
Barry Callebaut is de belangrijkste producent ter wereld van cacao- en chocoladeproducten. Wij verbinden er ons toe smakelijke chocoladeproducten te maken waarin elk van onze klanten zich herkent. Op de plantages aan de evenaar kijken we nauwlettend toe op de superieure kwaliteit van de oogst. En met de nieuwste verwerkingsprocessen weten we de hoeveelheid waardevolle antioxidanten in de cacaobonen maximaal te bewaren. Dat resulteert in unieke cacaoen chocoladeproducten.
Ons engagement loopt verder in onze productiecentra waar we de chocolade van morgen ontwikkelen.
Barry Callebaut is doorheen de hele waardeketen een sociaal bewuste onderneming – van het opsporen en verwerken van de grondstoffen tot het maken van de beste, veiligste en gezondste producten voor onze klanten en eindconsumenten.

De kracht van ACTICOA™ Chocolade
Uit onderzoek blijkt dat de natuurlijke stoffen in ACTICOA™ Chocolade heel wat gunstige invloeden op ons lichaam kunnen hebben. Zo blijft u op een smakelijke manier jong en in optimale conditie!

Geniet en voel je fit
Dat chocolade lekker is, hoeven we u niet te vertellen. Of u nu van bitter, fruitig, karamel of zoet houdt. Voor elke smaakvoorkeur bestaat er een variëteit. Maar chocolade is daarnaast ook gezond. Even proeven van ACTICOA™ Chocolade?

ACTICOA™ Chocolade: lekker en gezond!
Het staat onomstotelijk vast dat de cacaoboon meer dan 200 stoffen bevat die onze gezondheid stimuleren. Polyphenolen zijn daar één van. Deze antioxidanten hebben een bewezen positief effect op lichaam en geest. 
ACTICOA™ Chocolade is de enige chocolade ter wereld met de hoogste dosis cacaopolyphenolen. Het productieproces van ACTICOA™ Chocolade is immers volledig afgestemd op het behoud van de natuurlijke voordelen van de cacaoboon. Donkere ACTICOA™ Chocolade bevat zelfs twee keer zoveel heilzame cacaopolyphenolen dan standaard donkere chocolade.

acticoa melk acticoa fondant