Althaea

Producten

Sea shells

Verfijning in smaak en vormgeving

Een assortiment 'zeevruchten' in witte en melkchocolade, met een heerlijke hazelnoot-pralinévulling (50% hazelnoten, 50% suiker – geen plantaardige vetten toegevoegd). De ‘best seller’ uit het assortiment Belgische chocolade, wereldwijd gewaardeerd door fijnproevers.

De zeevruchten van Althaea bieden een uitmuntende smaak en kwaliteit. Door geen plantaardig vet toe te voegen, verkrijgen ze een merkbaar hoger smeltpunt.

Collectables

Een uniek assortiment Diverse toebehoren uit de klassieke zeevaart, uitgevoerd in de fijnste witte en melkchocolade, gevuld met de befaamde Althaea hazelnoot-praliné.

Oog voor detail, verfijnde vormgeving, evenwichtige samenstelling... deze collectie getuigt van het authentieke vakmanschap van de chocolademakers bij Althaea.

Een klasserijk en origineel geschenk.

Cerisettes

Voor de ware kenner!

Een zoetzure kers, gemarineerd in alcohol en vervolgens ondergedompeld in de fijnste Belgische pure chocolade. Een volmaakt samengaan van natuurlijke ingrediënten in een verrassende combinatie.

Puur natuur: de Cerisette omvat de pit en het steeltje van de kers.

Mini eggs

Eivol smaak en genot

Een fijn assortiment eitjes in pure, witte en melkchocolade, gevuld met hazelnoot-praliné. Diverse crème-soorten met natuurlijke essences.

Elk eitje wordt zorgvuldig gewikkeld in een alu-folie met een herkenbare kleur voor elke samenstelling.

De verpakking kan tevens geïndividualiseerd worden.

Play & eat

Een ontdekking voor de papillen

Althaea verkent voortdurend de vier windrichtingen op zoek naar nieuwe smaakervaringen. De introductie van twee overheerlijke truffelproducten ligt volledig in de lijn van deze benadering.

CoffeeTruffle

De Althaea Koffietruffels met pittige koffievulling, worden gemouleerd in melkchocolade en overgoten met zachte pure chocolade.

Nougat Truffle

De Althaea Nougattruffels met hazelnoot-praliné en nougakorrels in een perfecte verhouding, worden overgoten met fijne melkchocolade.

Althaea chocolade bonbons

Een assortiment van ronde bonbons in melk en pure chocolade, gevuld met de bekende Althaea hazelnoot-praliné of een heerlijke Ganache met koffie... alle bonbons zijn individueel verpakt in een wikkel van gekleurde folie.

Chocolate bars voor Private labels

Davinia Premium

Tabletten